Mikä ihmeen Koiraseppä?

Kuka ja mikä on Koiraseppä?

Mitä se tekee?

Nimeni on Erik Tistelgren ja olen 44-vuotias nuorimies.
Joulukuussa 2017 päätin muuttaa elämäni suunnan ja osittain myös elämäntapani ja irtisanouduin silloisesta ammatistani ja palkkatyöstäni.
Keväällä 2018 Koiraseppä yritys näki päivänvalon ensimmäistä kertaa ja siitä saakka olen Koiraseppänä rakentanut uutta elämääni Koiraseppä yritykseni ympärille.

Huhtikuussa 2021 KoiraSeppä yritys muutti yritysmuodon osakeyhtiöksi, jonka johdosta Toiminimi KoiraSeppä muuttui KoiraSeppä Oy:ksi. Muutoksen johdosta myös KuvausSeppä tuli KoiraSeppä Oy:n alle.
KoiraSeppä tarjoaa koirahierontaa, koirien leikkittämistä ja KuvausSeppä tarjoaa valo- ja videokuvaus- ja editointipalveluja.

Koiraseppä Oy on yritys, mutta minulle se on myös elämäntapa.
Haluan tarjota oman ammattitaitoni asiakkaille, joita ovat kaikki koirat ja koirien omistajat. Haluan auttaa koirien omistajia pitämään parhaan ystävänsä ja harrastuskaverinsa kunnossa ja tulla silloin apuun, kun on sellainen tarve.

Tarjoamani palvelu on koirien hieronta, jonka teen oikeasti täydellä sydämellä mitään säästelemättä ja luonnollisesti ammattitaidolla, jota olen kartoittanut opiskelun ja tekemisen kautta.

Kukaan ei ole koskaan tässä elämässä valmis ja niin minäkin haluan jatkuvasti kehittyä taitavammaksi, jotta voin tarjota mahdollisimman laadukasta palvelua. Olen tammikuussa 2018 valmistunut koirahieronnan peruskurssilta ja koulutuksen järjesti Amiedu Helsingissä. Peruskurssi käsitti 167 h opintoja, sekä 100 h projektikoira harjoitteluja.
Peruskurssin jälkeen jatkoin koulutustani ja keväällä 2019 suoritin eläinhoitajan ammattitutkinnon, jossa erikoistuin koiran hoitoon ja hierontaan. Ammattitutkintoon valmistautuessani toimin hierojana reilun vuoden verran Koirien Hyvinvointikeskuksessa.

Ammattitaitoani on tukenut myös nyt 11-vuotta kestänyt palveluskoiraharrastus ja harrastuksen yhteydessä olen kouluttanut kolmea saksanpaimenkoiraani Taistoa, Kyöstiä ja Hilmaa. Koiraharrastamisen aloitin vuonna 2013 Sinikka nimisellä ajokoiralla, joka on edelleen meidän perheen pomo.


Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka vain kysyäksesi yritykseni palveluista lisää.

Minut tavoittaa facebookin, sähköpostin ja puhelimen kautta.
Puh: 045-3532343 / Sähköposti: koiraseppa@gmail.com

Moikataan kun tavataan.

Terveisin

Erik
Koiraseppä