KoiraSepän tarjoama koulutuspalvelu

KoiraSeppä tarjoaa koiran koulutuspalveluita urheilukoirille tukemaan lajikohtaista harjoittelua. KoiraSeppä tarjoaa koulutuksen kokemusosaamisen kautta, jota on kertynyt palveluskoiraharrastuksen myötä. KoiraSepällä ei ole eläinkouluttajan ammatillista tutkintoa.

KoiraSepän kouluttamisessa painotetaan paljon koiran ja ohjaajan välistä suhdetta ja ohjaajan oikeanlaista tunnetilaa ja rohkeutta heittäytyä, vaikka jännittäisi ja hieman jopa hävettäisi.

Tarjottavan koulutuksen pääpaino on viime vuosina ollut IGP, haku- ja pelastuskoirien koulutuksessa. Näiden lajien puolelta erityisesti maalimiehen toiminnan ja tottelevaisuuden osalta. Vuonna 2023 KoiraSeppä heittäytyi myös Mondioring lajin maailmaan ja tarkoituksena on pyrkiä tulevaisuudessa myös auttamaan Mondioring koirien kouluttamisessa.

KoiraSepän koulutuksen yksityistunti maksaa 39,00 € ja lähtökohtaisesti koulutus pidetään omalla treenikentällä Kormussa. Talvikaudella koulutus voidaan sopia myös sisähalliin ja hallin sijainnista riippuen matkaveloituksesta sovitaan tapauskohtaisesti.
Erillisten ryhmäkoulutuksien hinnat sovitaan erikseen koulutuksesta ja koulutuspaikasta riippuen.

Kuva Anna Mannila
Kuva Tiia Sipilä
Kuva Tiia Sipilä
Kuva Anna Mannila
Kuva Tiia Sipilä
Kuva Anna Mannila
Kuva Anna mannila