Blog

Yhteystiedot

Koirasepän tavoittaa parhaiten seuraavilla tavoilla:
Puhelinnumero: 045-3532343
Sähköpostilla: koiraseppa@gmail.com

Voi myös laittaa viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai Koirasepän Facebook ja Instagram sivujen kautta.
  Kuvassa Kormuulaiset Esko, Doris ja Hippu 😉

  KuvausSeppä tarjoaa videokuvaus- ja editointipalveluja

  Koiraseppä tarjoaa koirahieronnan lisäksi KuvausSeppänä videokuvaus- ja editointipalveluja.
  Palvelupaketti sisältää yleensä suunnittelun, toteutuksen, editoinnin ja valmiin materiaalin toimittamisen asiakkaalle sähköisesti.

  Monesti ajatellaan, että videokuvaus- ja editointi on kallista, mutta tähän mennessä asiakkaiden tilaamat projektit on pyritty toteuttamaan asiakasystävälliseen hintaan laadusta tinkimättä.

  Mikäli sinulla on ajatus, josta haluaisit esimerkiksi lyhytelokuvan tai mainoksen, niin ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi ja toteutetaan se. Tarvittaessa, jos sinulla on omaa videomateriaalia, jonka haluat editoitavan, niin se onnistuu myös.

  Kuvaukset voidaan toteuttaa ilmassa, sekä maasta käsin dronella tai käsikameralla.
  KuvausSepän materiaalia voi käydä katsomassa KuvausSepän Facebook ja Instagram sivustoilla tai KoiraSepän Youtube kanavalla.

  default

  Koirahieronta

  Koiraseppä tarjoaa koirahierontaa Etelä-Suomen alueella.

  Koirahierontapalvelun perusveloitus on 50,00 €, johon lisätään matkakustannus.
  Matkakustannus sovitaan aina erikseen hierontaa tilattaessa ja kustannus keskimäärin on 0,00 € – 50,00 € välillä, riippuen asiakkaan sijainnista.

  Saman perheen toisen koiran hieronnan veloitus samalla hierontakäynnillä on 40,00 €.

  Koirahierontapalvelu sisältää:
  -Koiran liikkeiden tarkastamisen
  -Asiakkaan haastattelun
  -Varsinaisen hieronnan
  -Hierontaraportin laadinnan


  Mikä ihmeen Koiraseppä?

  Kuka ja mikä on Koiraseppä?

  Mitä se tekee?

  Nimeni on Erik Tistelgren ja olen 41-vuotias nuorimies.
  Joulukuussa 2017 päätin muuttaa elämäni suunnan ja osittain myös elämäntapani ja irtisanouduin silloisesta ammatistani ja palkkatyöstäni.
  Keväällä 2018 Koiraseppä yritys näki päivänvalon ensimmäistä kertaa ja siitä saakka olen Koiraseppänä rakentanut uutta elämääni Koiraseppä yritykseni ympärille.

  Huhtikuussa 2021 KoiraSeppä yritys muutti yritysmuodon osakeyhtiöksi, jonka johdosta Toiminimi KoiraSeppä muuttui KoiraSeppä Oy:ksi. Muutoksen johdosta myös KuvausSeppä tuli KoiraSeppä Oy:n alle.
  KoiraSeppä tarjoaa koirahierontaa, koirien leikkittämistä ja KuvausSeppä tarjoaa videokuvaus- ja editointipalveluja.

  Koiraseppä Oy on yritys, mutta minulle se on myös elämäntapa.
  Haluan tarjota oman ammattitaitoni asiakkaille, joita ovat kaikki koirat ja koirien omistajat. Haluan auttaa koirien omistajia pitämään parhaan ystävänsä ja harrastuskaverinsa kunnossa ja tulla silloin apuun, kun on sellainen tarve.

  Tarjoamani palvelu on koirien hieronta, jonka teen oikeasti täydellä sydämellä mitään säästelemättä ja luonnollisesti ammattitaidolla, jota olen kartoittanut opiskelun ja tekemisen kautta.

  Kukaan ei ole koskaan tässä elämässä valmis ja niin minäkin haluan jatkuvasti kehittyä taitavammaksi, jotta voin tarjota mahdollisimman laadukasta palvelua. Olen tammikuussa 2018 valmistunut koirahieronnan peruskurssilta ja koulutuksen järjesti Amiedu Helsingissä. Peruskurssi käsitti 167 h opintoja, sekä 100 h projektikoira harjoitteluja.
  Peruskurssin jälkeen jatkoin koulutustani ja keväällä 2019 suoritin eläinhoitajan ammattitutkinnon, jossa erikoistuin koiran hoitoon ja hierontaan. Ammattitutkintoon valmistautuessani toimin hierojana reilun vuoden verran Koirien Hyvinvointikeskuksessa.

  Ammattitaitoani on tukenut myös nyt 9-vuotta kestänyt palveluskoiraharrastus ja harrastuksen yhteydessä olen kouluttanut kolmea saksanpaimenkoiraani Taistoa, Kyöstiä ja Hilmaa. Koiraharrastamisen aloitin vuonna 2013 Sinikka nimisellä ajokoiralla, joka on edelleen meidän perheen pomo.
  Tällä hetkellä olen Palveluskoiraliiton maalimieskoulutuksessa, josta on tulevaisuudessa tarkoitus valmistua ja toimia koulutusmaalimiehenä suojeluharrastuskoirille.

  Tarjoan koirahierontapalveluani kotikäyntinä ja toiminta-alueeni on tarkoituksella laaja, jotta voin tarjota palvelun myös kuntarajoista riippumatta.
  Hinnoitteluni olen pyrkinyt pitämään maltillisena ja palvelun mahdollisimman helppona koiran omistajalle.

  Rakas harrastukseni ja tällä hetkellä myös tarjoamani palvelu on videokuvaus, joka käsittää normaalin videokuvauksen, sekä myös ilmakuvauksen. Kuvaan tapahtumia, harrastajia ja teen lyhytelokuvia. Haluan myös tukea pienyrittäjiä ja tarjoan edullisesti mainoskuvausta, johon kuuluu mainoksen suunnittelu ja toteutus.


  Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka vain kysyäksesi yritykseni palveluista lisää.

  Minut tavoittaa facebookin, sähköpostin ja puhelimen kautta.
  Puh: 045-3532343 / Sähköposti: koiraseppa@gmail.com

  Moikataan kun tavataan.

  Terveisin

  Erik
  Koiraseppä